Diverse paardentrailers

Dankzij onze grote passie voor paarden en interesse in de paardensport bieden wij uiteraard ook een ruim assortiment aan paardentrailers aan. Een goede en veilige paardentrailer is onmisbaar voor elke paardenliefhebber.

Door onze jarenlange ervaring met paarden en de paardensport zijn wij in staat om steeds een gepaste trailer aan te bieden. Het is zeer belangrijk voor het paard om een comfortabel gevoel te ervaren bij elk transport. Zo zijn de ophanging en het ruimtegevoel hierbij twee belangrijke factoren om het paard een aangenaam gevoel te geven tijdens elke rit.

De paardentrailer bestaat in verschillende uitvoeringen, zo heb je trailers voor 1 paard tot 4 paarden, trailers die voorzien zijn van een koetsframe of een leefruimte.

Bij de paardentrailers kan je kiezen uit verschillende materialen. Zo heb je de paardentrailers in hout, aluminium, aluminium gecombineerd met polyester en uiteraard ook nog de volledig polyester trailer. Bij de polyester trailers bestaat verder nog een groot verschil in de gebruikte materialen tussen de polyesterlagen. Zo zijn er al verschillende merken die werken met een kunststofplaat in de plaats van hout tussenin de polyesterlagen. Op die manier wordt de levensduur van je trailer uiteraard een stuk langer.

Verder bestaat bij de paardentrailers een groot verschil aan materialen gebruikt voor de bodem. Vooreerst bestaat de klassieke houten bodem, hierbij moet u rekening houden met het feit dat deze toch een kortere levensduur heeft, daar deze kan rotten. Daarnaast heb je de Aluprotec bodem waarbij een kunststofplaat gecombineerd wordt met een aluminiumlaag. Als laatste bestaat de volledig aluminium bodem, bij deze soort bodem wordt er gebruik gemaakt van aluminium profielen met een tand en groef uitvoering zodat dit een sterk geheel vormt. Indien u reeds in het bezit bent van een paardentrailer kan u bij VB-Trailers ook steeds terecht voor herstellingen, allerlei aanpassingen, vervangen van bestaande bodem/zijwanden of een totaalrenovatie.

ONZE MERKEN
Overige Producten & Services
TOP