Aanhangwagens & Paardentrailers

Wij bieden een uitgebreid assortiment van aanhangwagens aan met alle toebehoren. Bij VB-Trailers kan u terecht voor bakwagens, bagagewagens, gesloten aanhangwagens, koelwagens, kippers/plateauwagens (zowel ongeremd als geremd), auto/machinetransporters, mototransporters en reclamewagens.

Voor onze geremde aanhangwagens werken wij voornamelijk met BCW, een zeer bekwame constructeur met oerdegelijke aanhangwagens van Belgische makelij. Door onze nauwe samenwerking kunnen we in samenspraak met BCW alle aanhangwagens volledig op maat van de klant maken. Onze klanten zijn allen zeer tevreden en daar streven we uiteraard naar. Voor onze ongeremde aanhangwagens werken we meestal met Twins en Delamillieure, weerom kwalitatieve aanhangwagens aan scherpe prijzen. Er zijn uiteraard nog andere merken verkrijgbaar bij ons, heeft u iets specifiek in gedachten? Vraag ons ernaar en dan helpen we je graag verder!

Overige Producten & Services

Plateauwagens zijn te herkennen aan het feit dat de wielen zich steeds onder de laadvloer bevinden in plaats van ernaast (zoals bij de bakwagens). Dit zorgt ervoor dat de afmetingen van de plateauwagen ten volle benut kunnen worden. Deze hebben daarnaast ook als groot voordeel dat ze zijwaarts geladen kunnen worden aangezien alle zijwanden afneembaar zijn. Bij bepaalde uitvoeringen zijn zelfs alle hoekstijlen uitneembaar waardoor u een volledig vlakke laadvloer verkrijgt.

Bij de plateauwagens kan u zowel voor een ongeremde als een geremde uitvoering kiezen. Er is daarnaast een grote keuze aan afmetingen en een mogelijkheid tot maatwerk. Optioneel kunnen alle plateauwagens uitgerust worden met loofrekken, gesloten aluminium opzetborden, een huif of plat zeil.

Voor verdere informatie, neem gerust contact met ons op, wij helpen u met plezier verder.

De kipper is een variant van de plateauwagen. De wielen bevinden zich hier ook onder de laadvloer in plaats ernaast. Dit zorgt ervoor dat de afmetingen van de kipper ten volle benut kunnen worden. Deze hebben daarnaast ook als groot voordeel dat ze zijwaarts geladen kunnen worden aangezien alle zijwanden afneembaar zijn. Bij bepaalde uitvoeringen zijn zelfs alle hoekstijlen uitneembaar waardoor u een volledig vlakke laadvloer verkrijgt. Het grote verschil tussen de kipper en de plateauwagen is dat de kipper uitgerust is met een pomp onder de laadvloer waardoor de aanhangwagen kan kippen. Dit kan zowel achterwaarts of indien gewenst driezijdig. De kippers kunnen uitgerust worden met een manuele of elektrische pomp. Bij de kippers kan u zowel voor een ongeremde als een geremde uitvoering kiezen. Er is daarnaast een grote keuze aan afmetingen en een mogelijkheid tot maatwerk. Optioneel kunnen alle kippers uitgerust worden met loofrekken, gesloten aluminium opzetborden, een huif of plat zeil.

Voor verdere informatie, neem gerust contact met ons op, wij helpen u met plezier verder.

Bij de bakwagens bevindt de laadvloer zich steeds tussen de wielen.

Onze ongeremde bakwagens zijn zowel verkrijgbaar als enkelas of dubbelas. U kan kiezen voor houten of aluminiumpanelen als zijwanden. De bakwagens zijn verkrijgbaar in tal van standaardafmetingen. Verder zijn verschillende opties mogelijk, zo kunnen de bakwagens uitgerust worden met loofrekken, een huif of plat zeil. Voor verdere informatie, neem gerust contact met ons op, wij helpen u met plezier verder.

Bij de auto/machinetransporters bestaat de keuze tussen 2 types naargelang de gewenste toepassing. Er bestaat namelijk een model waarbij de laadvloer zich boven de wielen bevindt en een model waarbij de laadvloer zich tussen de wielen bevindt.

Onze auto/machinetransporters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met tal van mogelijke opties (bijvoorbeeld een winch, een volledig gesloten laadklep, oprijbalken,…). Ook maatwerk kan steeds gerealiseerd worden. Voor verdere informatie, neem gerust contact met ons op, wij helpen u met plezier verder.

Voor een veilig en vlot vervoer voor uw motor kan u bij VB-Trailers verschillende modellen verkrijgen. U kan kiezen voor een open of gesloten model, geremd of ongeremd. Voor verdere informatie, neem gerust contact met ons op, wij helpen u met plezier verder.

De gesloten aanhangwagens zijn voorzien van een volledig gesloten kast, welke vervaardigd is uit hout of aluminium. U kan uiteraard ook kiezen voor een gesloten kast in polyester.

Bij de gesloten aanhangwagens zijn tal van keuzes op vlak van deuren, laadkleppen, kleur,…

Ze kunnen zowel als enkelas of dubbelas verkregen worden, in een ongeremde of geremde versie. Ook maatwerk is hierbij steeds mogelijk.

Voor verdere informatie, neem gerust contact met ons op, wij helpen u met plezier verder.

Bij de diverse aanhangwagens vindt u onder andere bagagewagens, koelwagens, reclamewagens, koetswagens, boottrailers en dergelijke. Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en materialen. Voor meer specifieke informatie, neem gerust contact met ons op, wij helpen u met plezier verder.

ONZE MERKEN
TOP