Knikladers & toebehoren

VB-Trailers biedt sinds enkele jaren ook knikladers aan, deze zijn voor veel professionals onmisbaar!

Wij verdelen het Compact Equipment van Manitou en Norcar, 2 absolute topmerken die gebruik maken van kwaliteitsonderdelen en zo dus een lange levensduur garanderen. De knikladers zijn zeer veelzijdig uitgerust en hebben een ruime waaier aan mogelijke opties. Contacteer ons zodat we u geheel vrijblijvend de nodige informatie kunnen aanbieden.

AANBOUWDELEN/HERSTELLINGEN

Bij VB-Trailers kan u ook terecht voor aanbouwdelen voor wielladers, knikladers, frontladers en verreikers. De aanbouwdelen die we verdelen zijn van zeer goede kwaliteit en Belgische makelij. Ze zijn steeds heel degelijk afgewerkt en dit aan scherpe prijzen.
Wij kunnen steeds een uitgebreid aanbod aan palletramen, grondbakken, pelikaanbakken, mestvorken, balenklemmen, borstelmachines, etc. aanbieden. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, ook maatwerk is steeds mogelijk, dus contacteer ons gerust voor meer informatie. Doorgaans werken wij op bestelling, op die manier kunnen we aanbouwdelen leveren met de nodige specifieke koppeling voor uw wiellader, kniklader, frontlader of verreiker. Specifieke koppelingen zijn ook inbegrepen in de prijs, u betaalt dus geen meerprijs wanneer u een andere koppeling nodig heeft dan de standaard eurokoppeling. Verder kan u bij ons ook terecht voor onderhoud en allerlei herstellingen van aanbouwdelen.

WE BIEDEN EEN BREED ASSORTIMENT AAN

TOP