Onderhoud & herstellingen

Bij VB-Trailers kan u terecht voor herstellingen en onderhoud voor elk type aanhangwagen en kniklader. Dankzij onze ruim ingerichte werkplaats en stock van tal van onderdelen kunnen wij een snelle en correcte service aanbieden.

Een regelmatig onderhoud van uw aanhangwagen/kniklader wordt aangeraden om er op die manier voor te zorgen dat u nog vele jaren zorgeloos van uw aanhangwagen/kniklader kan genieten. Bij een onderhoud controleren wij steeds gedetailleerd aan de hand van een uitgebreide checklist en wordt er bijgesteld waar nodig. In geval van aanhangwagens staan deze op die manier steeds klaar voor een technische keuring. Indien gewenst kan uw aanhangwagen ook door VB-Trailers voorgereden worden naar de technische keuring.

Daarnaast bieden wij ook de service aan om uw banden te vernieuwen of vervangen. VB-Trailers heeft steeds een voorraad aan banden om u snel terug op de weg te helpen.

ONZE MERKEN

Op maat van de klant

In geval van herstellingen en/of aanpassingen wordt steeds gezorgd voor een oplossing op maat van de klant. Wij voeren alles van kleine herstellingen tot een totaalrenovatie van uw aanhangwagen of paardentrailer uit. Ook voor het vervangen van uw bodem, zijwanden, wandrubbers, oploopmat en dergelijke kan u bij VB-Trailers terecht. Wij streven ernaar om alle herstellingen en aanpassingen op een correcte en goed doordachte manier door te voeren. Op die manier kan u er als klant zeker van zijn dat u steeds veilig de baan op kan.

Ook herstellingen of aanpassingen bij knikladers en/of aanbouwdelen hiervan worden steeds heel secuur uitgevoerd.

TOP